O instituciji:

Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira osnovana je 2008. godine te zajedno sa Suvremenim učilištem i Pomorskim učilištem Atlantis čini jednu od najvećih privatnih obrazovnih grupacija u Hrvatskoj koja danas posluje u dva najveća hrvatska grada – Splitu i Zagrebu. Ono što je Aspiru i od samih početaka činilo drugačijom od ostalih obrazovnih institucija, usmjerenost je ka usvajanju praktičnih i globalno primjenjivih znanja. Danas Aspira, kao privatna i neprofitna ustanova, izvodi stručne studije Sportskog menadžmenta, Računarstva – Programskog inženjerstva, Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu i Hotelijersko turistički menadžment te razvija stručnu i znanstvenu djelatnost u skladu sa Zakonom.

U popisu studijskih programa možete pronaći više informacija. O njezinoj veličini, govori podatak da danas broji preko 250 stalno zaposlenih djelatnika i vanjskih suradnika. Visoka škola je registrirana u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju i prepoznata kao visokokvalitetna institucija te certificirana ISO certifikatom za kvalitetu nastave. Aspira ostvaruje suradnju s brojnim organizacijama, a iznimno je važno mišljenje organizacija povezanih s potrebama tržišta za zapošljavanje.

Što nudimo:

Osim šest studijskih programa koje nudi Visoka škola Aspira, u ponudi se nalazi i veliki broj edukativnih programa različitog sadržaja i trajanja koje se nude u skladu s potrebama tržišta rada i interesa Aspirinih klijenata.

Aspira nudi velik broj programa obrazovanja i usavršavanja u područjima turizma i ugostiteljstva, menadžmenta, poslovnih programa, nautičkog turizma, informacijskih znanosti i drugih djelatnosti. Svi programi omogućuju polaznicima stjecanje vrijednih znanja s naglaskom na praktične vještine koje im osiguravaju odličnu startnu poziciju na tržištu rada, a onima koji su već zaposleni osiguravaju da su uvijek u korak s trendovima kako bi osigurali svoju budućnost u karijeri kojom se žele baviti. Polaznici koji upisuju programe obrazovanja i usavršavanja stječu uvjerenje koje se upisuje u e-radnu knjižicu i tako formaliziraju stečena zvanja.

Uz to, nudi se i velik broj kraćih edukacija, usmjerenih na konkretna i praktična znanja koja često organiziraju  u suradnji s nekim od brojnih partnerskih institucija. U takvim slučajevima, kreiraju se potpuno novi, tailor-made programi, koji su u potpunosti prilagođeni potrebama polaznika te im osiguravanju stjecanje točno onih znanja i vještina potrebnih za uspješan rad.

popisu programa možete pronaći detaljnije informacije o formalnim i trening programima koji se izvode.